sainz » 29 Mar 2007, 13:47
[quote="jaja"]dostum bizdede aynı sorun vardı contayı değiştirdik
doğan fanı taktık...[/QUOTE]
[quote="alwaysloser"]slm arkadaşım bi tamirci böyle bi şikayet le birisinin ona geldiğini söyledi çözüm olarak şahin fanı takmışlar hararet sorunu ortadan kalkmış aklında bulunsun[/QUOTE]
Arkadaşlar, eğer ki termostatınız ve fan müşiriniz olması gerektiği gibi çalışmıyorsa, Tofaş fanı da taksanız Mercedes fanı da taksanız hararet kaçınılmazdır. Bir de takılan fan motoru hangi otomobilin olursa olsun sağlıklı çalışması önemlidir. Favorit' te termostat da, fan müşiri de yeniydi ama fanın açılması gereken seviyede fan çalışmıyordu. Elle kanatları döndürülebiliyordu ama motor döndürmüyordu. Yaptığımız ufak çaplı incelemede fan motorunun bilyalarının dağılmış olduğunu ve sıkıştığını gördük. Evet, elle döndürebiliyordum ama motor bilyası dağıldığı için kendi kendine dönemiyordu.
Bir konu da Tofaş veya bir başka markanın termostatının veya fan müşirinin uyması konusu. şekil olarak Favorit' e Anadol termostatı bile uyuyor. Mesele şekil olarak uymasında değildir, sıcaklık değeri olarak uymasındadır. Daha önce de yazmıştım, tekrar hatırlatayım. Favorit-Forman serisinin fabrika çıkışı orijinal termostat değeri 88°' dir. Fan açma sıcaklık değeri de 92°' dir. Fan kapanma sıcaklık değeri de 87°' dir. Ancak soğuk bir ülke olan Çekoslavakya ( o zaman ki ülke buydu) düşünülerek soğutma sistemi tasarlandığı için Favorit' in radyatörü Türkiye' ye göre biraz ufak kalmaktadır. Daha büyük radyatör takmak da, yerine tam olarak oturması problem olabileceği için pek mümkün görünmüyor. Bu nedenle Favorit-Forman serisinde yazlık olarak adlandırılabilecek 82°' lik termostat ve 87°' lik fan müşiri kullanılabilir.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Çenem düştü.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.