[quote="Pruva"]Sainz arkadaşım, öncelikle seni kutlamak isterim. Termostat fan ikilisi değerlerini forumun konu ile ilgili heryerinde okudum. Bu konuda bende birşeyler eklemek isterim.
1 ay önce 94 model bir Favorit LX aldım. Temiz araç, ancak hararet göstergesi yükselmiyordu. Bu forumdan aldığım bilgilerle termostadı ve müşiri söktüm. Yanılmıyorsam termostat 80°C, müşir 82-68°C idi. Bu arada internet üzerinde bulabildiğim heryeri taradım. Dediğin gibi Favorit termostat orijinal değerleri 88°C, müşir 92-87°C'ymiş. Antalya'da Skoda yedek parçacısında 88°C termostat aradım, "abi bu termostat hararet yapar, Skoda servisleri bile takmıyor bu termostadı, o nedenle yok" dedi. Bir diğer parçacı "neden yüksek termostat takıyorsunuz?" dedi.
Sen istediğimi ver, O yüksek dediğin orijinal değerinde termostat dedim. Bunun yanında 92-87°C müşir de aldım. Hemen yeni parçaları üzerindekiler ile değiştirdim. Hararet göstergesi tam yatay konuma geldi ve orada sabit kaldı. Bu durumda ne değişti?
Motor rölantide daha stabil, sarsıtısız çalışıyor.
Radyatör fanı daha geç ve daha kısa aralıklar ile çalışıyor.
Motorun performansının arttığını hissediyorum.
Muhtemelen yakıt tüketimi düşecek. (%5-%10 arası düşünüyorum.)
Bu arada konu ile ilgili okuduklarımda; motor performansının, motor ısısı ile direkt ilgili olduğunu gördüm. Düşük motor sıcaklıklarında motor gücünün de düştüğü, yakıt tüketme oranını yükseldiği üniversite araştırma yazılarında belirtilmiş. Araçların katologlarında verilen güç ve tork değerlerinin, orijinal termostat değerinde yani motor ısısında alındığı ifade edilmiş.
Aracınız orijinal termostat değerlerinde hararet yapıyorsa;
- Radyatörünüzün petekleri temizleyin.
- Radyatör suyu olarak saf su kullanın, kireçleme yapmasın.
- Mutlaka antifriz kullanın.
- Aracı sert kullanıyorsanız, sürüş stilinizi yumuşatın, özellikle şehir içinde. Nede olsa 1300 cc. motor.
- Silndir kapak contasında sorununuz vardır.
- Küçük ihtimalde olsa devirdaim pompası kontrol edilmeli.
Şunuda belitmek isterim. Bir motor için yazlık-kışlık termostat yoktur. Bu terim sanayi ağzıyla söyleniyor. Bir motor için termostat değeri, yılın her döneminde, her iklim sıcaklığında değişmez, standarttır.
Sonuç olarak bende, aracınızda original termostat ve müşir kullanılmasını öneriyorum.
[/QUOTE]
paylaşım için teşekkürler ...çok faydalı bilgiler