genelde yağ yakma sorunu yağın özelliğini yitirmesiyle başlıyor sanırım.özelliğini kaybetmiş yağ daha çabuk yanıyor ve eksilmeye yol açıyor.bu durum tam sentetik ve çok kaliteli yağlarda daha az oluyor.
ARKADAŞLAR ARKADAŞLAR BİRAKIN BU TARTIŞMALARI HEPSİ BOŞ HEPSİ HURAFE GERÇEK OLAN YAG EKSİLTMESİ AMA GAZDA. BENZİNDE YAPMAZ BENZİN YAGLI OLDUGU İÇİN. MÜMKÜNSE SEGMAN CONTA YAPTIRIN KURTULUN 20/50 CASTROL LPG VE 2 YAG DEGİŞİMİ DABL UP KOYUN BAŞKA YAPILABİLECEK BİRŞEY YOK. ARTIK BEN EZBERLEDİM.
[quote="aktan acar"]ARKADAŞLAR ARKADAŞLAR BİRAKIN BU TARTIŞMALARI HEPSİ BOŞ HEPSİ HURAFE GERÇEK OLAN YAG EKSİLTMESİ AMA GAZDA. BENZİNDE YAPMAZ BENZİN YAGLI OLDUGU İÇİN. MÜMKÜNSE SEGMAN CONTA YAPTIRIN KURTULUN 20/50 CASTROL LPG VE 2 YAG DEGİŞİMİ DABL UP KOYUN BAŞKA YAPILABİLECEK BİRŞEY YOK. ARTIK BEN EZBERLEDİM.[/QUOTE] bu katkıyı ne zamandır kullanıyon
[quote="aktan acar"]GÖZÜM LPG HEP KURU OLDUGUNDAN KARBİRATÖR İÇİNİ YAGLIYOR AYIKTINMI? YUKARIYI TEMİLİYOR EKZOZTAN ATIROR OLDUMU?[/QUOTE] ha şimdi oldu sağol ciğerim senide yorduk