bu ara forman ile toros stw arasında gidip geliyorum. aile için büyük bagajlı araba lazım.. ama forumdan öğrendiğim kadarıyla forman ısıtma sorunu oluyomuş, malum önümüz kış... oda bir sorun.. skodayı az yakıt, ucuz parça diye tercih edecektim ama .. elden çıkarmak zor deniyo.. birde torosa göre süspansiyonlarının iyi olmadığını duydum.. artıları fazla olsa yinede tercih edecem..
arkadaş toroslar formanler kadar ısıtmaz.ilk olarak termostat derecesi ve petekte problem yoksa çok iyi ısıtıyor.aracın bakımı iyi ise problem yok.yol tutuşu bile yeter,virajlarda savurmaz kolay kolay.
valla arkadaş sana şöyle bi garanti vereyim en ufak olumsuz bi yönünü bulursan yol paran benden bak gör göster bakmadan zaten alınmaz daha 94 bin km de piyasada bintane forman varsa benim arabam ilk ona girer o kadar iddalıyım fiyatı 6.750 pazarlık yaparız tabi
[quote="weyis"]ah gardaş alabilsem hiç durmam ama ancak ona gücüm yetiyo yinede sağol[/QUOTE]
o güç yetersizliğini benden iyi bilen yoktur herhalde bende daha 2 hafta önce yeni fabia aldım ama onu bile zor aldım aslında hayalimde olan araba seat leon ama nerdeeeeeee
[/QUOTE] ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KARDEŞİM, BİZ 5 SENE BİNDİK FAVORİT'E BİZE NASİP OLDU FELİCİA, İNŞAALLAH SEN DE ALIRSIN.. İLK BİR KAÇ GÜN ÖZLÜYORSUN ESKİ FAVORİT / FORMAN ARACINI SONRA FELİYE ALIŞTIĞIN ZAMAN ÇOK RAHAT BİR ARABA, TAVSİYE EDERİM, ÇOK ÇOK FARKLI FAVORİT / FORMAN'DAN...