[quote="hakanerdogan"][quote="mygokhan"] [quote="hakanerdogan"]Ben sadece skoda servisleri berbat sanırdım. Amcamın Audisini götürdüm servise, hani havamız var, zengin ayaklarındayız ya, Audinin servis daha berbat... [/QUOTE]
hadi yaa

nasıl yani ilgilenilmiyormu ??
[/QUOTE]
Gökhan abi götürdüğüm arabaya ben hayrandım, sevgili amcacım 96.000 Euro saymış, olağanüstü bir araba. (sağolsun benim fabişin peşinatınıda vermişti sölemesem ayıp olur)
araba 2006 A6 3.0 TDI quattro tiptronic. (biz multitronic diye almıştık, öle demişlerdi, fabişle aynı dönem aldık, beraberdik)
neyse verdi arabayı götür bakımı gelmiş dedi. götürdüm. Randevulu gidiyorsunuz. saat veriyolar size.
arabayı bıraktım, çıktım yukarı. kıytırıktan bi oturma yeri var. sadece bedava çay kahve var. yerini görseniz otoyol kenarı uçsuz bucaksız bi yer. yav bende çabuk biter sanıp oturdum. VW, Audi showroomlarını gezdim...
saatler geçti acıktım ama ben... ne bi yiyecek satan bi yer var, ne umursayan var. kafeterya ekranından da seyrediyom arabayı, olduğu yerde duruyor... bi hareket yok.
sıkıldım aşağı indim bari başında duriyim dedim, adama soru soruyorum, cevap vermiyor, suratsız suratsız bakıyor, zaten açım... adama diyom nası durumu iyi mi filtreler falan çok mu pisti diyom. değiştik efendim diyo...
balataları naptınız diyom, duruyor efendim diyor... ama surat bi karış havada, dedim heralde işten güçten bunalmıştır, hoşgördüm...
akşam üzeri bitti işi. ben sabah 10 gibi gittiydim. bahçede hasarlı arabaları depoladıkları bi yer var ben o arabalara bakıyorum falan içleri kanlı kanlı...
bi baktım bizim audi, çıkarmışlar servisten, yıkamaya koyacaklar. ama adam o kısacık mesafede deli gibi sürüyor, yüreğim hopluyor. zaten açlık başıma vurmuş...
bide yıkama sırası bekledim, madem bekledik o kadar dedim... neyse sonunda ödedim çıktım, tam bir günümü yedi... aç kaldım, canım sıkıldı... geciktide gecikti...
bu grubun servisleri hep aynı...
[/QUOTE]
ben sabah bırakıp akşam alıyorum arabayı,bekle bekle olmuyor.