[quote="34 SCU 59"] bir depo benzin ile en son 41 litre aldı suan km 610 u gosteriyor lamba yandı yanacak
lpg kullanıp motoru su an için olduremem...195000 km de masallah motor kapagı acılmadı..eğer lpg taktırsaydım mutlaka patlak veerecekti...birde ben üst devirlerde kullanıyorum bugun izmit korfez dragları izlemeye gittim 160 km yi bastım..çimento fabrıkalarına gelirken lpg olsaydı bu kadar performansa ve sıkıştırmaya gelemezdi ve hararet sorunu olurdu maşallh ne birgun yolda kaldım nede sıkıstırdıgıma rağmen nede bir conta yaktı hararet sorunu zaten yok tamirci yuzu gormedi sadece ortalama 1000 km sonra bujileri hava filtrelerini karburatoru bakım yaptıracam...Bunlarla beraber diskleri balataları değiştirmeyi düşünüyorum orj. diskleri ustunde orjinal disk bulabilirsem parsan otodan yada kendi servisinden orj. olmak kayıdı ile onları değiştirecem baska bir sorun yok.....EN SON 7.5 AY ONCE BAKIMA GİRDİ....yagını tamamlayıp depoyu doldurum devammm....
lpg olsaydı her ay bir sorun çıkartırdı bu kmde oyuzden lpg koymaya korkuyorum..
[/QUOTE]
ben daha su yasıma kadar LPG lı arac kullanıpta bu yuzden motor yaptıran duymadım .. şehir efsanesi gibi bişey..