trabzondan gelirken 150 yaptım yapıyor dahada basabilirdim 160 170 yapar aracım.
ayrıca lpg de yapıyorum benzinde ibrayi sona dayarım gibi geliyor denemedim hiç.
SUSKUNPRENS06 yazdı:arkadaşlar ben bişi sorcam şimdi nereye yazcağımı bilmiyorum burayı zor buldum pc den pek anlamıyorum formanim var 94. arabalara modifiye aksesuar takılınca ruhsata işletmek gerekiyormu örneğin spoyler bady kit gibi yada karlık tuzluk vs gibi şeyler taktıgımızda çevirmeye girince ruhsata işletmemiş isek ceza yiyormuyuz yoksa sadece yürüyen aksamda ve motor gibi önemli yerlere mi değişiklik yaptıgımızda ruhsata iişletmek gerekiyor yani basit parçalar spoyler gibi mazeme görsel modifiyeler ruhsata işletmek gerekiyormu varmı böle bir şey şimdiden teşekkürler
oguz001973 yazdı:arkadaşlar ben tem otoyolunda yokuş aşağı 180 i geçirip göstergenin altındaki km/h yazısına getirdim ibreyi.belkide ölümden döndüm farkında değilim.bizim arabalarla en ideal hız 100 km.ne motor sesi ne rüzgar sesi oluyor.favoritlerin alt takımında kullanılan malzemeler orjinal parça üretilmediğinden ya, yan sanayi ya da çin malı.gaza basarken bu gerçeği unutmayalım.herkeze kazasız belasız bir yeni yıl diliyorum.
:sıfır 400 çıkma 150skoda pikapp yazdı:beyler bnde skoda favorit pikap var bn 150 yaptım zorla
modifiye etmek istiyorum
içine,
torpido boyama :fısfıs boya artı cila 30
döşeme değiştirme: 70
ses sistemi(fazla büyük olmıycak) :usb li radro,100 kolonlar60
dışına,
alt tamponlar
yan tamponlar:?
ve çelik jantalmayı düşünüyorum tahmini fiyat ne olur yardımcı olurmusunuz
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir