[quote="ouranus"]Arkadaşlar aklımda türkiyede tek olucak favorit yapma planım var benimde bir 90model favoritim var şu klasik açık yeşil amblemi ön panjurun solunda kalandan fakat birkaç bilgiye ihtiyacım var öncelikle istanbulda oturuyorum ve ön konsolu baştan yaratma olayı olabilirmi orjinale sadık kalmıcam farklı ve yeni bir çizgi olucak devir saatli falan bu benim için önemli? 0'dan kaportaya sokulcak araba çürük mürük komple bakım ve yepyeni karayip yeşili metalic boya ön arka tampon marşpiyel lastik jant birkaç abartmıyacak bodykit kasa üstünde mesela arka teker civarı kabartma ve hafif kapatma panjur gözlerde hafif kısma kapılar başdan yaratmayı düşünüyorum koltuklar keza öyle ileride sağlam bir motorda takdırabilirim e tabi oda ilerde:D yanlız aklımdaki soru işaretleri öncelikle arabanın içi için. konsol değişikliği iç kapılar döşemeler falan beni yönlendirebilirmisiniz arkadaşlar ilk etapta 4milyarlık bir bütçe ayırabilirim daha sonra zamanla dahada ekleyebilirim üstüne. Valla akıl danışıyorum size:D [/QUOTE]
KARDEŞ İYİ ÇOK GÜZEL AMA KEŞKE DİYORUM BÜTÇENİ DÜZGÜN Bİ FELİCİA ALMAK İÇİN KULLANSA İDİN AMA HAYIRLISI İNŞALLAH OLUR ALLAH YAR ve YARDIMCIN OLSUN