arka koltuğun arkasındaki şapkalık denen kapağın oynamaması için benim arabanın önceki sahibi o kapağın alt tarafına evdeki kapıların arkasına falan takılan sürgülerden takmış basit ama iş görüyor
[quote="kale"]arka koltuğun arkasındaki şapkalık denen kapağın oynamaması için benim arabanın önceki sahibi o kapağın alt tarafına evdeki kapıların arkasına falan takılan sürgülerden takmış basit ama iş görüyor[/QUOTE] ALLAH RAZI OLSUN BENDE DÜŞÜNÜP DURUYODUM .
[quote="weyis"]ses olmasın da motor bozuk olsun ondan iyi bence[/QUOTE] O ZAMAN LÜX MODELLERİ TERCİH EDECEKSİN BİLADERİM.BENCE MOTOR İYİ OLSUN SES ÖNEMLİ DEĞİL.ZATEN MOTOR BOZUK OLSA SESLERİDE DUYAMASSIN DEĞİLMİ WEYİS KARDEŞ
[quote="sılver_exelance"][quote="weyis"]ses olmasın da motor bozuk olsun ondan iyi bence[/QUOTE] O ZAMAN LÜX MODELLERİ TERCİH EDECEKSİN BİLADERİM.BENCE MOTOR İYİ OLSUN SES ÖNEMLİ DEĞİL.ZATEN MOTOR BOZUK OLSA SESLERİDE DUYAMASSIN DEĞİLMİ WEYİS KARDEŞ[/QUOTE] öyle ama çok sinirimi bozuyor ondan dedim
weyıs tek caresı var agbı ac son ses bas gıtsın babm benım formne bınerdı lan bu ses ne derdı bende derdım hep teyıbı acınca gıdıo onalrr saka bır tarafa bence kolay ıs bunalr okadr abartılı degıl yanıı komple fıtılerı degıs kapı ve bagj tammen buna baglıdr agbıcım motr sesı ıcın ıse ızo bantlrdan al metre hesbı bıle var artık 20 ytl cıvarına ben denedım oldu tekrar kolay gelsın