Selam arkadaşlar.benimde kaloriferde soğuk üfleme sorunum var.Araç suda eksiltiyor biraz.Fakat ben ondan mı bilmiyorum.kaloriferin soğuk sıcak dalgasını soğuğa alınca soğuk üflemiyor.hep aynı.şu anda ılık.bi elektrikçiye gittim.ayarı bozulmuş dedi ayar düğmelerinin.düzeltti. yine aynı.araçta hararet problemide yok.bi tek trafikte uzun takılırsam açıyor fan.başkada hiç açmadı şu ana dek.birisi silindir kapağından dedi.suda eksiltiyor contadandır değiştir yaptı.bende yakında silindir kapağını söktüreceğim zamanım olursa.Size göre nedeni ne olabilir.peteklerde problem yok dediler.taktım kafaya bu kaloriferi.bi bilen var mı?
Contaya gelene kadar; hortumlarda, bağlantı yerlerinde, kelepçelerde, kalorifer radyatörü giriş ve çıkışlarında ...vb. yerlerde su sızıntısı olup olmadığını iyice kontrol edin. Eğer ki artık evsafını kaybetmiş conta nedeniyle su eksilmesi varsa, motora yağ ikmâli yapılan kapağı açıp içine bakın. Krem peynir renk ve kıvamına yakın renkte bir tabaka varsa, contanın değişme zamanı gelmiş demektir.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir