Merhaba arkadaşalar,
Tesadüfen bu froma denk geldim ve çok şaşırdım. Bahsi geçen cihazı tasarlayan ve üreten kişi olduğum için.
Bu cihazı (bilgi paneli) ilk arabam olan favom için hobi maksatlı yapmıştım. Hiç bir ticari amacı yoktu fakat bir kaç forumda favo hayranı arkadaşlarla paylaştıktan sonra yavaş yavaş ticari biçim almaya başladı. Geçen sene skodamı satınca bu projenin gelişimi durdu.
[quote="ifoba"]bu aleti yapan arkadaş başka bir skoda club da biyolog nickli bir arkadaştı okumuştum o bölümü, hatta farları sensörlü yapmıştı karanlıkta kendiliğinden yanıyordu, sonra kaza yapıp aracı pert oldu, kendine bişey olmadı Allah tan, bahsettiğim sitede sorun var sanırım açılmıyor, kafası çalışan bir arkadaştı, kendi kendine güzel şeyler yapıyordu, takip ediyordum. [/QUOTE]
biyolog nickli arkadaşın bu işle hiç bir ilgisi yoktur, kendiside bu cihazdan satın almak istemişti lakin fiyat yüksek geldi sanırım. O zamanlar 175ytl mi ne istemiştim tam hatırlamıyorum.
Ben Çanakkale'de görev yapmaktayım. Bu bölgeden talep eden olursa işçiliği ben yaparım, aksi halde işçilik talep edende kalır.
[quote="recori"]arkadaşlar ne zamandır ben bu konuyu takip ediyorum ankaradayım ürünün resimleri de var ama bir türlü ne taktıranı duydum ne takılan yeri duydum hiçbir şey yok sanırım bu cihaz bir hayal ürünü olarak kalacak
bence 50 ye de satsalar ordada cihaz yokki
[/QUOTE]
Cihazı görememeniz çok normal, bu hobi amaçlı bir prototip olarak yapıldı. Seri üretim bir ürün değil yani... Bu yüzden üretimi zor, zahmetli ve pahalı. Sadece sipariş üzerine ve eşe dosta yapıyorum.
[quote="34 SCU 59"][quote="tahac"]Bencede güncel tutmalıyız..150 YTL'ye yapılabilecek en güzel modifiye bence..Ben de destekliyorum, lütfen haber verin.[/QUOTE]
montajı ben yapacam 100 ytl diye fiyat verdi....haberin osun
[/QUOTE]
34 SCU 59 nickli katılımcının bahsettiği rakam doğrudur. (34 SCU 59'un bana t
ime_out_.....@......com adresinden mail atan kişi olduğunu sanıyorum ) . Skodamı satarken cihazı araçtan söktüm ve satış için köşeye ayırdım. Benden fiyat isteyen şahısa elimde o an için üretim yapacak malzeme olmadığından bu cihazın fiyatını verdim, cihazı bir müddet kullandığım için ise fiyatı 50ytl aşağıya çektim. yeni ürün isteyen olursa fiyat 150ytl'dir.
Amacım zengin olmak değil, emeğimin karşılığını almak.
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim, saygılar.
Fırat ŞENSES